Azamara Club Cruises

Azamara Club Cruises er et 5-stjernet rederi med to skibe i flåden. Begge skibe er mindre end de traditionelle krydstogtskibe, og kan derfor lægge til helt inde i byerne, hvor de store skibe ikke kan komme ind. Dette er et af Azamaras kendetegn. Størrelsen gør også at man føler at man er på en luksusyacht frem for et krydstogtskib. Derudover tilbyder de en høj standard hele vejen rundt. Her er der luksus, gourmetoplevelser og uovertruffen service.

De to skibe i flåden hedder Azamara Journey og Azamara Quest. De er begge 180 meter lange og har plads til ca. 690 gæster ombord. Skibene havde deres jomfrusejlads i år 2000, men er begge for nyligt blevet gennemrenoveret, så de fremstår moderne og elegante. Azamara Club Cruises har siden 2007 været en del af Royal Caribbean Cruiseline-familien.

Find krydstogter med Azamara Club Cruises

Azamaras skibe sejler sjældent den samme rute to gange på et år. Skibene sejler hele tiden nye ruter, og følger som regel solen og der hvor det bedste vejr er. Det vil sige, at de som regel sejler i Middelhavet og i Nordeuropa om sommeren, og når efteråret nærmer sig, begiver de sig i hver sin retning til henholdsvis Sydamerika og Asien. Azamara har meget fokus på destinationerne og har ofte foredrag og lignende om de destinationer, hvor skibene lægger til. Derudover har Azamara typiske ruter med mange destinationer med længere stop, ofte med overnatninger. Dette giver en god mulighed for virkelig at udforske den by eller område, hvor skibet lægger til.

Ombord Azamara

Selvom skibene er mindre end de store krydstogtskibe, er der masser at tage sig til. Dog vil det ikke være oplagt at tage børn med på et Azamara-krydstogt, da aktiviteter, faciliteter og underholdning er rettet mod voksne. Her er ingen vandland eller aktiviteter for børn. Azamara stræber efter at give deres gæster en intim, privat klubfølelse ombord. Forvent høj service, luksuriøse omgivelser, rigtig god mad og drikke.
Begge skibe har et stort antal balkonkahytter, og det anbefales også at vælge en sådan. På den måde får du det fulde ud af krydstogtet. Man kan se det skiftende landskab, følge med i ind- og udsejlinger, nyde havudsigten og den friske havluft.

Ombord på skibene finder du et godt udvalg af restauranter, caféer og lounges, hvor du kan slappe af med et glas vin og dele historier og gode råd med dine medrejsende. Der findes spa, welness og fitnessrum, et bibliotek, butikker og et kasino.

Underholdningen kan være alt fra kabaretshows, revyer, live musik, foredrag og meget mere. Når skibet ligger til kaj, afholdes der mindst en gang under krydstogtet, Azamazing Evenings, som er et koncept, hvor gæsterne får mulighed for at opleve den lokale kultur på en unik måde. Det kan være udflugter til balletten i Skt. Petersborg eller til en festival i den gamle del af Bangkok. Derudover kan du forvente et Poolside Party i løbet af dit krydstogt, hvor der er fest og farver og cocktails ved poolen på dækket. Du kan også tage forskellige kurser ombord.

Kahytterne er omkring 15-16 m2 store med friske blomster, velkomst frugtkurv, badekåbe og slippers, indkøbsnet, sengetøj i egyptisk bomuld og meget mere forkælelse.

Hvis du gerne vil have et krydstogt for voksne af en høj standard i moderne og luksuriøse omgivelser og med fokus på destinationerne, skal du vælge et Azamara-krydstogt.

Find krydstogter med Azamara Club Cruises