Om os

Cruise.dk er pr. 1. maj 2015 en del af Travel House koncernen. Scandinavian Cruise Center (Cruise.dk) blev etableret helt tilbage i 1991 og indgår nu i Travel House A/S, som er et 100% danskejet selskab, der bl.a. markedsføres under navnene Profil Rejser og Bella Vista. Virksomheden omsætter for over 300 millioner årligt, og beskæftiger ca. 65 medarbejdere på salgskontorene  i København, Odense og Silkeborg.

På trods af diverse navneskift, er vi stadig Danmarks første krydstogtagent, og har mange års erfaring i at udvælge de bedste krydstogter og rådgive vores gæster inden for krydstogtverdenen. Vi har stort kendskab til både destinationer og rederier, og udvælger nøje de bedste krydstogter til det danske marked.

Da vi skiftede fra at være krydstogtagent til at blive et mere alsidigt rejseselskab med andre spændende rejser, ønskede vi at bibeholde et krydstogtunivers. Derfor har vi valgt at starte cruise.dk som en side, hvor vi kan dedikere os 100 % til krydstogtverdenen. På denne side kan du læse om alle de store rederier, følge med i nyheder om krydstogter og meget mere.

Vi håber du vil få glæde af denne side!