Dit første krydstogt

Du har sikkert mange spørgsmål, hvis du skal på krydstogt for første gang – også inden du overhovedet har fundet det rigtige krydstogt. For hvad skal du vælge, hvor vil du hen og hvilket rederi passer bedst til dine behov og ønsker?

????????  soldæk

Før du begiver dig ud i krydstogtjunglen, kan det være en god ide at stille dig selv nogle spørgsmål..

  • Rejser du med små eller større børn, med en gruppe vener, alene eller som par?
  • Hvad lægger du vægt på, når du skal forkæle dig selv – sjove aktiviteter, gastronomiske oplevelser, afslapning og velvære, et højt serviceniveau?
  • Og hvordan ser det ud med pengepungen – har du råd til de 5* oplevelser eller er det fint med mindre?

Hvis du kan svare på disse spørgsmål, er du allerede kommet langt! Nu kan du nemlig begynde at vælge nogle rederier ud og finde ud af hvor du vil hen i verden.

Rederier i dag bruger mange penge og tid på at indrette skibene efter forskellige behov hos deres kernemålgrupper. Derfor er der nogle rederier, der for eksempel specialiserer sig i at lave meget børnevenlige skibe med sjove aktiviteter og klubber for de mindste, og til favorable priser for børn, mens andre har fokus på masser af aktiviteter og action for gæster i alle aldre, og andre igen har fokus på spa, gourmet og service i topklasse. Det gælder altså om at vælge det rigtige rederi for at få den bedste oplevelse.

Vi har udviklet en lille guide med de mest populære rederier, til at lede dig i den rigtige retning ⇒