Bådferie

Bådferier på mindre både, er en hyggelig og anderledes måde at holde ferie på. Man kommer rundt til mange steder uden nogensinde at skulle pakke tasken for at komme fra a til b. Her er der god tid til afslapning samtidig med, at oplevelserne står på spring.

Man kan komme på bådferie mange steder i verden, og der findes mange firmaer, der arrangerer forskellige former for bådferier. Det kan være deciderede sejlferier, hvor man hjælper med at sejle skibet eller ren afslapning på motordrevne både. Lige meget hvilken type man foretrækker, er det en hyggelig og intim oplevelse at være på bådferie.

Kroatien

Et rigtig godt sted at tage på bådferie, er i Kroatiens skærgård, hvor det azurblå vand indbyder til badning, snorkling og andre former for vandaktiviteter. Her findes klipper man kan springe i fra og grotter at udforske, og så kommer man automatisk rundt til en masse spændende gamle byer og seværdigheder. På nogle både er der endda cykler ombord man kan låne når man kommer i land, så man kan cykle en tur rundt i landskabet.

Middelhavet

Middelhavet er et andet oplagt sted at tage på bådferie. Her kan man komme rundt til en masse små øer, bade i det klare vand, dykke, snorkle og meget mere. Man kan vælge det vestlige Middelhav, hvor man kommer rundt langs Italien, Frankrig og Spaniens smukke kyster og fantastiske øer. Man kan også vælge det østlige Middelhav, ved Ægæerhavet, hvor de utallige små hyggelige græske øer venter på at charmere dig, og hvor Tyrkiets klipperige kyst og skønne byer skal udforskes.

Caribien

Vil man til mere eksotiske himmelstrøg, kan man også tage på bådferie i Caribien. Her venter paradisøer med palmer og kridhvide strande, farverige cocktails og masser af spændende kultur og god mad. At sejle i Caribien er nok den ultimative måde at opleve området på, da man let kommer rundt til mange øer, og der er jo hundredevis at tage af. Man kan både opleve de større og mere kendte øer som Jamaica, Haiti, Bahamas og Cuba, men det er også sjovt at udforske de mindre kendte øer, og endda prøve at finde sin egen øde ø.

Grønland

Hvis man ikke er til sol og varme, eller bare gerne vil prøve noget helt andet, kan man sejle med sejlskibe i det grønlandske farvand. Her sejler man blandt de imponerende isbjerge i det isblå vand. Det er også fantastisk at se Grønland fra havet, hvor man virkelig kan fornemme hvordan fjeldene tårner sig op i horisonten.

Hvis du har fået blod på tanden og gerne vil prøve en bådferie, så kontakt os og vi hjælper dig med at finde den helt rigtige bådferie.